درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید جدید ترین مطالب علمی و جالب این وبلاگ مربوط به کلاس 252 شهید دستغیب مشهد میشود ... پنج شنبه 30 آذر 1391برچسب:, :: 12:47 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
بر اساس نظریه غالب، انقراض گستره در پایان دوره پرمین به دلیل انفجار آتشفشانی در یک منطقه بسیار وسیع که سیبری امروزی است روی داده است و این انفجار موجب افزایش چشمگیر گازهای گلخانه ای بر روی زمین شد.
با این حال دانیل روتمان از دانشگاه فناوری ماساچوستMITدر بررسی های خود دریافته این سناریو با حقیقت سازگار نیست. وی با انجام مطالعاتی بر روی نمونه رسوبات پایان دوره پرمین در چین، دریافت میزان کربن در فرایندهای زمین شناسی با سرعت بسیار زیادی افزایش یافته است و فقط میکروب ها می توانند با چنین سرعتی ترکیبات کربنی تولید کنند. این پژوهشگران ژنوم یک متانوسارسینا – یک باکتری تولید کننده متان بیوژنیک – را بررسی کرده و دریافتند این باکتری 231 میلیون سال پیش توانایی تولید متان را یافته است. متانوسارسینا به میزان بسیار زیادی نیکل برای تولید سریع متان نیاز دارد. محققان کشف کردند میزان نیکل در نمونه های رسوب 251 میلیون سال کاهش یافته است. از این رو این یافته ها حاکی از آن است که باکتری متانوسارسینا عامل اصلی انقراض بر روی زمین بوده است. سه شنبه 28 آذر 1391برچسب:, :: 20:10 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
«تورو ماتسوزاوا» محقق مرکز تحقیقات پیش بینی زلزله و فوران آتشفشانی دانشگاه توهوکو تأکید می کند: انرژی زمین لرزه احتمالی 10 ریشتری آینده، 30 برابر قوی تر از زلزله 9 ریشتری است که ماه مارس 2011 بخش هایی از شمال شرق ژاپن را لرزاند.
به گفته «ماتسوزاوا»، این پیش بینی به معنای قطعی بودن وقوع زمین لرزه 10 ریشتری نیست، چراکه چنین زلزله پر قدرتی هر 10 هزار سال یکبار روی میدهد. چنین زمین لرزه ای باعث لرزش زمین بمدت یک ساعت شده و خطر وقوع سونامی پر قدرتی را در پی خواهد داشت که این سونامی چند روز بطول انجامیده و خسارات بسیار زیادی بر جای می گذارد. قدرتمندترین زمین لرزهای که تاکنون به ثبت رسیده است، زلزله 9.5 ریشتری در جنوب شیلی است که در سال 1960 میلادی روی داد. سه شنبه 28 آذر 1391برچسب:, :: 20:9 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
بررسی ها نشان می دهند، این شبکه می تواند فهرستی از اعداد را تشخیص دهد محاسبات ساده را انجام دهد و به وسیله استدلال مشکلات ساده ای را حل کند. گفتنی است، ساختار متقابل این نورون ها با هم بسیار جالب و آموزنده است در حالی که به نظر می رسد راهی منطقی وجود داشته باشد تا از این طریق بتوان چیزی به پیچیدگی مغز را درک کرد. اين گزارش حاکيست، دانشمندان علوم و اعصاب می گویند تا به امروز مسابقه این بود که شبیه سازی ها تا چه حد به مغز انسان نزدیک است بدون توجه به اینکه این شبیه سازی ها تا چه حد به مغز واقعی انسان نزدیک است و حالا تعداد نورون ها اهمیت ندارد بلکه رسیدن به عملکردهای رفتارهایی شبیه موجودات زنده که هر تعداد نورون ها به نمایش می گذارند اهمیت دارد. بخش های شبیه سازی شده دراین مغز قسمت های مختلفی دارند که هر قسمت به بخش خاصی مرتبط است، قسمت هایی که در مغز تصاویر را پردازش می کنند، حرکات را کنترل می کند و خاطرات کوتاه مدت را ذخیره می کنند و این مناطق به وسیله سیم به هم متصل است. در این مدل سازی اگر قسمتی از مغز از بین برود محققان می توانند ببینند که در چه رفتارهایی اختلال ایجاد می شود در حال حاضر دانشمندان در حال کشتن و نابود کردن نورون هایی هستند که این نورون ها با بالا رفتن سن از خود واکنش نشان می دهند و آثار پیری را ظاهر می کنند و این کار می تواند به درک علت بیماری هایی با منشأ مغزی کمک کند. سه شنبه 28 آذر 1391برچسب:, :: 20:7 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
فضانوردها باید تنها شش ماه در ایستگاه فضایی بین المللی که حدود 320 کیلومتری زمین قرار دارد اقامت داشته باشند و علت آن نیز واضح است. کارشناسان اظهار می دارند که زمانی که فضانوردان در فضا هستند با از دست دادن جرم استخوان و ماهیچه رو به رو می شوند و بیشتر از این مدت را نمی توانند تحمل کنند.
اما اثرات این سفرهای فضایی زیر مدار زمین برای گردشگرانی که چون فضانوردان از آمادگی جسمانی کافی برخوردار نیستند چیست. براساس اظهارات دانشمندان آمریکای شمالی که طی مقاله ای در مجله پزشکی بریتانیا منتشر شده، پزشکان عمومی باید آماده پاسخ به پرسشها و نگرانی های گردشگران برای سفرهای فضایی در آینده نزدیک باشند.
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... سه شنبه 28 آذر 1391برچسب:, :: 20:6 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
طرح شرکت «سبرا» که قرار است در شهر راندرز دانمارک راهاندازی شود، مسیر بیش از سه کیلومتری با شیبهای سرپوشیده و خارجی به همراه یک پارک سبک آزاد، هتل، رستوران و تمام امکانات مدرن مورد انتظار در یک پیست اسکی مدرن را ارائه خواهد داد.
این گنبد اسکی بر اساس دانه برف دارای شش نوک طراحی شده که قرار است در یک زمین به مساحت 100 هزار متر مربع با 70 هزار متر مربع فضای اسکی ساخته شود که گوی رقابت را از تاسیسات اسکی سرپوشیده 22 هزار و 500 متر مربعی اسکای دبی خواهد ربود.
ادامه در ادامه مطالب (عکس) ... ادامه مطلب ... سه شنبه 28 آذر 1391برچسب:, :: 20:6 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
کتاب ها و فیلم های مختلفی بر اساس پیش بینی تقویم باستانی مایاها مبنی بر پایان جهان در روزهای پایانی سال 2012 میلادی نوشته و ساخته شدهاند که فرضیههای عجیبی را مطرح کردهاند.
امکان برخورد سیاره «نیبیرو» با زمین، برعکس شدن میدان مغناطیسی زمین و ایجاد گرداب های عظیم، کشیده شدن ناخواسته زمین به سوی یک سیاهچاله عظیم و فرو رفتن در آن از جمله تهدیداتی است که شایع شده زمین را در 21 دسامبر 2012 تهدید می کند!! با نزدیک شدن به تاریخ 21 دسامبر 2012 (اول دی) بحث ها در خصوص تحقق پیش بینی مایاها مبنی بر پایان جهان شدت گرفته است.
ادامه در ادامه مطالب ...
ادامه مطلب ... سه شنبه 28 آذر 1391برچسب:, :: 20:4 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
اگر در ژاپن زندگی یا به این کشور سفر کرده باشید، بیتردید اشیایی که در این تصاویر مشاهده میکنید، برای شما آشنا هستند.
این بوستان در مساحت بزرگی احداث شده تا به موزهای عجیب و شگفتانگیز تبدیل شود. این موزه شگفتانگیز و جالب کار هنرمندان مختلف ژاپنی را در خود جمعآوری کرده است. این موزه بین توکیو و کوه فوجی قرار دارد و هر ساله شمار زیادی گردشگر را به خود جذب میکند.
ادامه عکس ها در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... یک شنبه 26 آذر 1391برچسب:, :: 15:6 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
بعضی از افراد چون چشمان ضعیفی دارند آن چه را که می نویسند درست نمی بینند و استرس و عصبانیت و پیش فعالی کودکان و نداشتن دقت کافی در هنگام نوشتن از جمله این شرایط است. افرادی که در خانواده در محیطی آشفته و ناآرامی بزرگ می شوند و یا به دلیل پرخاشگری دچار لرزش دست یا عدم تمرکز کافی باشند دست خط بدی دارند و کلمات را ناخوانا می نویسند. افرادی که آرامش روحی و روانی دارند و کمتر خود را درگیر مسائل روزمره می کنند و به قول معروف سرشان به کار خودشان گرم تر است دست خطی بسیار زیبا و خوانا دارند و دیگران اغلب از دست خطشان لذت می برند. دست خط ذهن و روح افراد را تعریف می کند و میزان آرامش روحی و روانی را برای همگان بازگو می کند. یک شنبه 26 آذر 1391برچسب:, :: 15:5 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
بيشترين نگراني مطرحشده در اين كنفرانس مربوط به شمار فزاينده حملات سايبري به شركتهاي دفاعي و شيميايي بود؛ به گونهاي كه اين شركتها از حملات مداوم و پي در پي سايبري مستاصل شدهاند.
از نظر كارشناسان اين كنفرانس بزرگترين وقايع مرتبط با امنيت سايبري در سالهاي گذشته به اين شرح بوده است.
ادامه در ادامه مطالب .... ادامه مطلب ... یک شنبه 26 آذر 1391برچسب:, :: 15:3 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
طرح مفهومی هتل قابل حمل Drop Eco-Hotel با الگوبرداری از نمونههای موجود در طبیعت توسط گروه طراحی In-Tenta اسپانیا ارائه شده است.
این فضای اقامتی سیلندری شکل از جنس چوب، پلی کربنات و فولاد ساخته شده و پایههای فولادی امکان استقرار آسان بر سطوح ناهموار را فراهم میکند. در دو سمت سازه سیلندری، پنجرههای نیمکرهیی شیشهیی تعبیه میشوند که علاوه بر امکان بهرهمندی از نور طبیعی خورشید در طول روز، نمایی 180 درجهای از محیط اطراف برای ساکنان ایجاد میکنند. استفاده از فیلمهای فتوولتائیک برای تأمین انرژی و سیستم جمعآوری آب باران برای استحمام، باعث سازگاری حداکثری این سازه با محیط زیست میشود؛ همچنین استفاده از مواد بسیار سبک، انتقال این سازه به مناطق مختلف از جمله جنگل، ساحل و کوهستان را امکانپذیر میکند. هتل قابل حمل شامل تراس، اتاق نشیمن، اتاق خواب، آشپزخانه و حمام است که برای اقامت دو نفر در نظر گرفته شده و امکان افزایش فضا در مدلهای بزرگتر نیز در آن پیشبینی شده است. این طرح مفهومی در رقابت طراحی میکرو آرشیتکت اسپانیا به عنوان یکی از طرحهای برتر انتخاب شده است و نمونه اولیه ای از این هتل دوستدار محیط زیست به زودی ساخته خواهد شد.
ادامه عکس ها در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... یک شنبه 26 آذر 1391برچسب:, :: 15:2 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
طرح ابتکاری پروفسور روزبه جعفری به خاطر اندازه کوچکش قابل پوشیدن و قرار گرفتن بر روی لباس است و زمینه را برای بهبود نظارت بر وضعیت سلامت افراد مسن و یاری رساندن در تعیین تغییرات در دوز نیاز به داروها فراهم می آورد.
پروفسور روزبه جعفری که کارشناسی خود را از دانشگاه صنعتی شریف گرفته، برای این ایده خود جایزه بنیاد ملی علوم CAREERآمریکا را دریافت کرده است. دکتر جان هانسن استادیار تحقیقات در دانشکده اریک جانسون در مهندسی و علوم رایانه گفت: دکتر روزبه جعفری یک آزمایشگاه بسیار پویا و ابداعی را در مهندسی برق راه اندازی کرده است که به شیوه نوینی به چالش های تحقیقاتی در تعاملات مغز- رایانه می پردازد. عامل مهم در ساخت این سیستم های قابل حمل و نقل بسیار کوچک، حذف باتری های بزرگی است که برای پردازش داده استفاده می شود؛ از سوی دیگر سیستمی طراحی می شود که بسیار کم مصرف تر است. راهبرد جعفری، ابداع روش هایی است که می تواند با حذف داده های غیر ضروری، در مصرف انرژی به گونه ای صرفه جویی شود که فقط برای پردازش مهمترین عملکردهای مفید انرژی مصرف شود. جعفری که مدیر آزمایشگاه سیستم های تلفیقی و پردازش سیگنال و عضو مرکز عالی آنالوگ در تکزاس (TxACE)است،می گوید: سیگنال و رویدادهای مشاهده شده از بدن انسان به کندی تغییر می کند. وی افزود: فیزیک و تحرک بدن انسان، احتمال سیگنال و حرکات بدنی تصادفی را کاهش می دهد.
ادامه در ادامه مطالب.... ادامه مطلب ... یک شنبه 26 آذر 1391برچسب:, :: 14:59 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
پدر علوم نجوم ایران با صراحت عنوان کرد: جهان در سال 2012 به پایان نخواهد رسید و سیاره زمین ، همچنین 4 میلیارد سال بر مسیر خود در کهکشان ادامه خواهد داد به طوری که دانشمندان، معتمدترین علم زمین را در معرض هیچ تهدیدي نمی بینند.
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... یک شنبه 26 آذر 1391برچسب:, :: 14:58 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
شرکت یوتا دیوایسز اعلام کرد تلفن هوشمند "یوتا فون" دو صفحه نمایشگر دارد که می تواند برای فعالیت ها و اهداف مختلف مورد استفاده قرار گیرد.
کاربران تلفن همراه می توانند از نمایشگر LCDبرای مصارف عادی تلفن، کاربردها و همچنین تماشای فیلم و بازی استفاده کنند سپس آن را به نمایشگر سیاه و سفید برای مطالعه الکترونیکی کتاب و مجلات طراحی شده، برگردانند.
ادامه در ادامه مطالب... ادامه مطلب ... یک شنبه 26 آذر 1391برچسب:, :: 14:57 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
بهترین دوربین دیجیتالی که داشته اید یا دیده اید چند مگا پیکسل بوده ؟ ۱۰ مگاپیکسل . ۱۴ مگاپیکسل . ۱۶ مگاپیکسل . ۲۴ مگاپیکسل.
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... 23 آذر 1391برچسب:, :: 9:8 :: نويسنده : متین
![]()
سایت نارنجی
سه شنبه 21 آذر 1391برچسب:, :: 23:34 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
هوش مصنوعی به سرعت در حال توسعه است، اما سیستم های رایانهیی در انجام برخی از کارهای بسیار ساده مانند خواندن پلاک ماشین یا ترجمه یک اصطلاح دچار مشکل بوده و همچنان به کمک یک انسان نیاز دارند.
برنامه هایی نظیر Mechanical Turk آمازون، امکان استفاده از مهارت های انسانی را در شرایطی که تکنیک های نرم افزاری به تنهایی جوابگو نیستند، فراهم می کند و کاربران با به اشتراک گذاشتن یک کار از کمک دیگران بهره مند می شوند.
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... سه شنبه 21 آذر 1391برچسب:, :: 23:32 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
بررسی ها نشان می دهند، گیاهان دارای صفات ژنتیکی خاصی هستند و این صفات از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود و صفات ژنتیکی به وجود آمده از گیاهان تحت تاثیر جاذبه انسان هاست. گفتنی است؛ انسان ها در برخوردها و رفتارهای خود نورها و جاذبه های زیاد و متنوعی را در محیط از خود ساطع می کنند و گیاهان این جاذبه ها را از محیط دریافت می کنند.
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... سه شنبه 21 آذر 1391برچسب:, :: 23:30 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
محققان به مناسبت اولین سالگرد کشف سیاره های قابل سکونت بزرگتر از زمین اقدام به انتشار فهرستی از این سیاره های قابل سکونت کرده و آن را در سایت آزمایشگاه سیارات قابل سکونت دانشگاه پرتوریکو به این آدرس قرار دادند.
این فهرست وقتی سال گذشته منتشر شد تنها دربرگیرنده نام دو سیاره بود. براساس اظهارات ابل مندز محقق اصلی این تیم تحقیقاتی، این گروه در آن زمان انتظار داشت که در سال اول یک یا دو سیاره به این فهرست اضافه شوند. اما اکنون 5 سیاره جدید به این فهرست اضافه شده که فراتر از تصور ما بود.
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... یک شنبه 19 آذر 1391برچسب:, :: 22:58 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
برای این که ببینید کسی دروغ میگوید یا نه، فقط کافی است یک اندازهگیری در مورد بینیاش انجام دهید، البته نه مثل پینوکیو، برای اندازه طول بینی، بلکه میزان دمای بینی.
بله ماجرای پسرک چوبی که وقتی دروغ میگفت، طول بینیاش زیاد میشد! حالا مطالعات جدید محققین نشان میدهد که این داستان افسانهای، خیلی هم دور از واقعیت نیست. ادامه مطلب ... یک شنبه 19 آذر 1391برچسب:, :: 22:56 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
گوستاو متزگر به عنوان یک هنرمند با شهرت چندان با فکر کردن به این که فکر نکردن چه شکلی دارد تصویر ذهن خالی خود را به صورت جسمانی و عینی ارائه کرده است.
وی برای پی بردن به این موضوع خود را به یک اسنکر الکتروانسفالوگرافی متصل کرده و این اسکنر نیز به یک ماشین حکاکی رباتی متصل شد، سپس متزگر تلاش کرد که به هیچ چیز فکر نکند. نتیجه این تلاش یک فضای خالی در میانه یک قطعه سنگ پورتلندی بود که اکنون در گالری آثار هنری لندن به نمایش گذاشته شده است. این پروژه ایده گروه هنر و فعالیت لندن فیلدورکس بود که اعضای آنها نرم افزار سفارشی را برای تبدیل امواج مغزی متزگر به شکل اطلاعات سه بعدی طراحی کرده بودند.
ادامه در ادامه مطالب ...
ادامه مطلب ... یک شنبه 19 آذر 1391برچسب:, :: 22:55 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
این بستهبندی شامل یک لایه شیمیایی است که در زمان تحریک به تولید حرارت پرداخته و تنها در دو دقیقه تخممرغ خام را میپزد.
«Gogol Mogol» که نام خود را از یک غذای تخممرغی روسی گرفته، توسط گروه کیان ساخته شده است.لایه بیرونی این جعبه از نوعی مقوا ساخته شده که بطور سنتی برای ساخت جعبههای تخم مرغ بکار میرود. در زیر این لایه، سه لایه دیگر نیز وجود دارد. در یکی از آنها هیدروکسید کلسیم و مواد شیمیایی دیگر تزریق شده و دیگری یک لایه هوشمند دارای آب و یک کاتالیزور است. بین این دو لایه داخلی یک غشا قرار دارد که با کشیدن یک نوار مقوایی برداشته میشود. در این زمان، هیدروکسید کلسیم به آب درون لایه هوشمن د واکنش نشان داده و حرارت کافی را برای پختن تخممرغ درون آن فراهم میکند.
ادامه در ادامه مطالب. .. ادامه مطلب ... یک شنبه 19 آذر 1391برچسب:, :: 22:53 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
این پروژه "پروژه J" کدگذاری شده است و براساس پیش بینی تحلیلگران و وبلاگ نویسان بخش فناوری تا آوریل سال آتی میلادی معرفی خواهد شد.
کارشناسان اعتقاد دارند که درحال حاضر تلفنهای هوشمند شباهتهای بسیاری به هم دارند و این شباهتها با معرفی مدلهای جدید بیشترو بیشتر می شوند، ارائه یک صفحه غیرقابل شکستن می تواند یک نقطه عطف برای فروش این تلفنها در بازار باشد، بازاری که درحال حاضر توسط تلفنهای هوشمند آپل و سامسونگ احاطه شده است.
ادامه در ادامه مطالب... ادامه مطلب ... یک شنبه 19 آذر 1391برچسب:, :: 22:50 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
این شرکت خصوصی قرار است در قبال دریافت 1.5 میلیارد دلار یک سفر دونفره به ماه ترتیب دهد، این سفر می تواند چه با هدف تحقیقاتی و چه با هدف وجهه ملی صورت پذیرد.
آخرین سفر ناسا به ماه 40 سال پیش صورت گرفت. تاکنون آمریکا تنها کشوری بوده که موفق به فرود در ماه شده است و در مسابقه فضایی آن زمان اتحاد جماهیر شوروی را به عنوان رقیب دیرینه خود کنار بزند. درحالی که امروز این رقابت به پایان رسیده اما گاه و بیگاه صحبت از سفرهای ماه به میان آمده است. از سوی دیگر رئیس جمهور این کشور طرحهای ناسا را برای بازگشت به ماه لغو کرد و اظهار داشت که آمریکا پیشتر در ماه فرود آمده است. این در حالی است که شرکت خصوصی تازه تأسیس درحال رایزنی با کشورهایی است که علاقه به سفر به ماه نشان می دهند.
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 14:39 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
آزمایشات انجام شده در زمین که بر مبنای شبیه سازی شرایط مریخ و اثرات آن بر باکتری های زمینی می باشد، نشان داده است که حیات برای گونه های خاصی از باکتری ها در مریخ کاملاً امکان پذیر بوده و آنها قادر می باشند تا در محیط خشن و شرایط سخت مریخ به حیات خود ادامه دهند. تیمی به رهبری جوزپه گالتا از گروه ستاره شناسی دانشگاه پادووا ، شرایط فعلی مریخ را شبیه سازی نموده و پس از آن چندین نمونه از باکتری های گوناگون را در این شبیه سازی قرارداده تا حیات آنها را مورد برسی قرار دهند.
شبیه ساز که (Laboratorio Italiano Simulazione Ambienti) LISA نامیده شده است ، شرایطی معادل به مریخ با درجه حرارت بین 23 تا منفی 80 درجه سانتی گراد و اتمسفری با 95% CO2 و فشار بسیار پایین 6-9 میلی بار و تابش بسیار قوی اشعه ماورا بنفش را ایجاد نمود. نتایج بسیار شگفت انگیز بدست آمده نشان داد که گونه هایی از باکتری ها حتی تا 28 ساعت قادر به ادامه حیات در این شرایط هستند ، و این در حالیست که هیچ نقطه ای در زمین دارای چنین شرایط محیطی و جوی با چنین حد بالایی از تابش اشعه ماورائ بنفش نیست.
ادامه در ادامه مطالب... ادامه مطلب ... جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 14:33 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
کشف بزرگی که آینده ماه را به عنوان یک دنیای مرده تغییر داد و احتمالاً آن را به مکانی تبدیل خواهد کرد که جذابیت های زیادی برای اهداف سفرهای آینده بشر به فضا دارد. آنتونی کولاپریت دانشمند ارشد عملیات "مشاهدات قمری و ماهواره ردیاب" ناسا اظهار نمود: "ماه زنده است". در این عملیات از راکتی استفاده شد که در 19 اکتبر سوراخی حدوداً به اندازه 100 فوت در سطح ماه ایجاد نمود، سپس توانست مقادیر حدوداً 25 گالن آب را به شکل بخار و یخ شناسایی کند. هرچند این مقدار آب برای شنا کردن کافی نیست اما می تواند مقادیر کافی از آب را در مناطق همیشه تاریک ماه برای فضانوردان فراهم کند.
در حال حاضر گروه مدیریت اوباما در حال بررسی برنامه های ناساست تا طی دهه آینده سفرهای خود به ماه را دوباره آغاز نموده و یک پایگاه قمری در ماه بنا کند. به این ترتیب فضانوردان قادر خواهند بود ماه ها در این پایگاه زندگی کرده و به کار و فعالیت های علمی خود مشغول شوند
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 14:30 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
حتماً شما نیز خبرهای گوناگونی در رابطه با سال 2012 شنیده اید. البته اکثر رسانه ها و مراکز فضایی جهان با دلایل قاطع امکان وقوع آنرا رد کرده اند. اما نظریه خروج سیارات از مدار خود و احتمال برخورد آنها با یکدیگر داستان دیگریست. برخلاف سال 2012 این نظریه کاملاً علمی و تایید شده بوده و در حقیقت نتیجه تحقیقات خود این مراکز فضایی است. تنها سوالی که پیش می آید این است : چه زمانی این حادثه به وقوع خواهد پیوست؟
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 14:27 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 14:24 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
انبار های آمازون به صورت آشفته مدیریت میشوند و در آن هیچ قفسه بندی خاصی وجود ندارد، یعنی ممکن است یک کتاب در کنار یک اره برقی قرار بگیرد و اره برقی کنار کالسکه بچه!
هر جنسی به محض ورود به انبار در اولین جای خالی قرار میگیرد و تنها از طریق بار کدی که روی آن قرار دارد میتوان جنس مورد نظر را پیدا کرد. این روش باعث شده تا بیشترین فضای ممکن برای ذخیره سازی پیدا شود و قفسه های کمتری خالی بمانند و همچنین کارمندانی که تازه استخدام میشوند وقت خود را صرف یادگیری قسمتهای مختلف انبار نکنند. اما پشت این انبار داری عظیم و آشفته هیچ رمزی نیست و تنها فلسفه این گونه ذخیره سازی این است که راه دیگری برای اداره چنین انباری وجود ندارد.
عکس ها در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 14:22 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
حتما شما هم این تجربه را دارید که بعضی روزها بعد از بیدار شدن از خواب احساس نشاط، انرژی و عشق می کنیم و
اما بعضی روزهای دیگر بدون آنکه علت را بدانیم کسل و بی حوصله هستیم، گویی هیچ چیز در زندگی نمی تواند ما را خوشحال و امیدوار کند. الگوهای فکری ما تغییرپذیرند و به راحتی می توان الگوهای فکری جدید را با الگوهای قدیمی عوض کرد. در اینجا به نکاتی اشاره می کنیم که می توان با استفاده از آنها خوش بینی را تمرین کرد. ادامه مطلب ... جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 14:21 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
خوردن میوههای سرشار از رنگدانهها مانند هویج میتواند تاثیر زیادی در زیباتر شدن چهره شما داشته باشد.
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 1:57 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
موسسات تحقیقاتی GSMA و Deloitte با انتشار گزارشی به بررسی مزایای رو به رشد سرویسهای تلفن همراه نظیر نسل سوم (3G) و تاثیر آن بر رشد اقتصادی کشورها پرداخته اند. ادامه مطلب ... جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 1:56 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
هو پرایس استاد فلسفه دانشگاه کمبریج و یکی از سه بنیانگذاران مرکز مطالعه خطرات وجودی گفت: در یک نقطه، در این قرن یا در قرن بعدی باید با تغییرات بزرگ و مهمی در تاریخ انسان رو به رو شویم، وقتی که هوش انسان از محدودیتهای زیست شناسی عبور کرده و آن را پشت سرگذاشته می گذارد.
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 1:55 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
بررسی ها نشان می دهد، این ربات ها قابلیت و توانایی تولید مثل دارند و میتوانند تعداد ماهی های دریا و اقیانوس ها را ازدیاد بخشند،همچنین این ربات ماهی ها با بازخورد بصری در تلاش هستند تا با حیوانات و موجودات دریایی دیگر تعامل برقرار کنند.
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 1:54 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
طبق یافتههای محققان، کودکان متولد ماههای مه تا اوت (اردیبهشت تا شهریور) نیاز بیشتری به کمک درسی در ریاضی دارند. این گزارش که توسط بنیاد «فرصتی برای هر کودک» انجام شده، بر روی 47 هزار و 237 کودک شش و هفت ساله تحقیق کرده که در میان ضعیفترینها در درس ریاضی قرار داشتند. این یافتهها نشان داده که بسیاری از کودکان متولد ماههای گرم حدود 13 ماه عقبتر از میانگین همسالان خود در ریاضیات هستند.
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 1:52 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
این دانشمندان دریافتند که هسته زمین حاوی 0.1 – 0.8 درصد کربن است. این میزان بزرگترین ذخیره کربن بر روی سیاره زمین محسوب می شود.
زینگ ژو – یین استاد زمین شناسی دانشگاه کالیفرنیا گفت: ما چگالی هسته را می دانستیم و البته مطلع بودیم که فلز آهن و نیکل به تنهایی این چگالی را تشکیل نمی دهند و هسته به یک عنصر سبک تر نیاز دارد.
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 1:52 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
بر اساس تحقیقات دانشگاه دولتی فلوریدا بخش هایی از مغز انیشتین با اغلب افراد متفاوت بوده است و همین می تواند با توانایی های شناختی و ادارکی فوق العاده وی مرتبط باشد.
این محققان برای نخستین بار کل قشر مخ مغز انیشتین را از 14 تصویری که اخیرا کشف شده توصیف کردند.
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 1:50 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
دانشمندان استرالیایی پس از این که متوجه شدند جزیره ای که توسط نقشه گوگل سندی و توسط دیگر نقشه سیبل نامگذاری شده است در نقشه ناوبری روی کشتی نمایان نمی شود، تصمیم گرفتند به سمت آن حرکت کنند.
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 1:48 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
شرکت راه آهن مرکزی ژاپن، ساخت نمونه اولیه این قطار را به پایان برده و این قطار برای آزمایش در سال 2017 آماده است.
این قطار فوق سریع قرار است نخستین خدمات خود را در مسیر بین توکیو و ناگویا ارائه دهد و این سفر 257 کیلومتری را در حدود 40 دقیقه بپیماید.
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ... جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 1:47 :: نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم
يافتههاي اخير نشان ميدهد احتمالا مغز يك نوع حشره ميوهخوار نقش موثرتري در سيستم بينايي اين حشره نسبت به چشم او ايفا ميكند. بنا بر آخرين مطالعات انجام شده روي اين حشره، توانايي مغز در ايجاد تصاوير واحد و پيچيده از اطلاعات نوري دريافت شده بسيار مهمتر از تاثير اندام بينايي يا چشم است. محققان دانشگاه ويرجينيا به اين نتيجه رسيدهاند كه مغز لاروهاي اين نوع حشرات ميوهخوار با كمك چشمهاي خيلي ابتدايي آنها كه تنها 24 گيرنده نوري دارند، تصاوير واضحي از دنياي پيراموني در اختيار آنها قرار ميدهد.
ادامه در ادامه مطالب ... ادامه مطلب ...
|
||