درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو وبلاگ


ورود اعضا:

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 80
بازدید دیروز : 10
بازدید هفته : 92
بازدید ماه : 92
بازدید کل : 44551
تعداد مطالب : 78
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1

جدید ترین مطالب علمی و جالب
این وبلاگ مربوط به کلاس 252 شهید دستغیب مشهد میشود ...
جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 1:47 ::  نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم

 تقريبا 80 درصد ادراك ما از محيط، بستگي به حس بينايي دارد، اما بتازگي يك تحقيق، سوالي چالش‌برانگيز را در اين مورد به وجود آورده: «نقش مغز در بينايي مهم‌تر است يا نقش چشم؟»

 

 

يافته‌هاي اخير نشان مي‌دهد احتمالا مغز يك نوع حشره ميوه‌خوار نقش موثرتري در سيستم بينايي اين حشره نسبت به چشم او ايفا مي‌كند.

بنا بر آخرين مطالعات انجام شده روي اين حشره، توانايي مغز در ايجاد تصاوير واحد و پيچيده از اطلاعات نوري دريافت شده بسيار مهم‌تر از تاثير اندام بينايي يا چشم است.

محققان دانشگاه ويرجينيا به اين نتيجه رسيده‌اند كه مغز لاروهاي اين نوع حشرات ميوه‌خوار با كمك چشم‌هاي خيلي ابتدايي آنها كه تنها 24 گيرنده نوري دارند، تصاوير واضحي از دنياي پيراموني در اختيار آنها قرار مي‌دهد.

 

 

ادامه در ادامه مطالب ... 



ادامه مطلب ...


جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 1:45 ::  نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم

 منجمان موفق به کشف کهکشانی شده‌اند که هسته فوق درخشان آن کوازاری است که 100 برابر کل کهکشان راه شیری انرژی می‌سوزاند.

 

اگرچه بر اساس نظریات علمی چنین اخترنماهایی باید وجود داشته باشند، اما اخترنمای تازه کشف شده موسوم به SDSS J1106+1939 پرانرژی‌ترین شیء عالم لقب گرفته است.

 

انرژی این کوازار از یک سیاه‌چاله فوق عظیم تامین می‌شود که در مرکز آن جای گرفته است.

دانشمندان کشف بزرگ خود را از طریق ابزار طیف‌نگار شلیک‌کننده ایکس متصل به «تلسکوپ بسیار بزرگ» متعلق به سازمان تحقیقات نجومی اروپا صورت دادند.

 

 

ادامه در ادامه مطالب ...



ادامه مطلب ...


 یک گروه ازدانشجویان برای انجام آزمایش در فضا و بررسی این نظریه قدیمی که صدا در خلا شنیده نمی شود اقدام به اعزام جیع به فضا کرده اند.

 

یک گروه تحقیقاتی از انجمن سفرفضایی دانشگاه کمبریج درحال پرتاب یک تلفن هوشمند به مدار زمین هستند که ویدئوهایی را نشان می دهد که در آن عده ای از افراد به شیوه های مختلفی جیغ می زنند.

 

درحالی که این ویدئوها پخش می شود، این گروه تحقیقاتی امیدوار است که راهی برای پاسخ به این پرسش پیدا کند که آیا کسی این جیغها را در فضا شنیده است یا خیر.

ادوارد کانینگهام، یکی از دانشجویان شرکت کننده در این طرح آزمایشی علت پشت این ماجرا را توضیح داد و گفت: توجیه کلی پشت این مسئله این است که صدا نمی تواند در خلاء منتقل شود. این مسئله چیزی است که در مدرسه به ما می گویند و ما در آزمایشگاه نمی توانیم آن را آزمایش کنیم.

 

 

ادامه در ادامه مطالب ....



ادامه مطلب ...


یک شرکت کارآفرین هندی با استفاده از قطعات پیش ساخته، سه جرتقیل به همراه تیمی متشکل از 200 کارگر توانسته است با موفقیت یک ساختمان 10 طبقه را در 48 ساعت بسازد.

 

 

به گفته شرکت Synergy Thrislington، ‌سازنده این سازه مکعب، این دستاورد به احتمال زیاد نخواهد توانست جایزه‌ای را در رقابت‌های طراحی از آن خود کند اما نشان داده که چنین سرعتی در فرایندهای ساخت‌وساز کاملا ممکن است.

 

 

این ساختمان بجای آجر از صفحات فوم پلی‌یورتان ساخته شده که عایق حرارتی است. علاوه بر فوم؛ 200 تن فولاد نیز در این سازه بکار رفته است. این سازه سریع پس از ساخت از یک پنجم انرژی ساختمانهای معمولی استفاده می‌کند.

 

 

ادامه در ادامه مطالب ... 



ادامه مطلب ...


جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 1:42 ::  نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم

 فضانوردان چینی قصد دارند به منظور فراهم آوری ذخیره غذا و اکسیژن لازم برای فضانوردان، در آینده سبزیجات تازه را در ایستگاه‌های فضایی بر روی ماه یا مریخ رشد دهند.
دنگ یبینگ، معاون مرکز آموزش و تحقیقات فضانوردی چین با اعلام این خبر افزود: اخیرا این کشور آزمایش‌هایی را با تمرکز بر سازوکارهای متعادل پویا اکسیژن، دی اکسید کربن و آب بین انسان و گیاهان در یک سیستم بسته انجام داده است.

به گفته وی، محققان چینی یک کابین 300 متر مربعی ساخته‌اند تا ذخایر پایداری از هوا، آب و غذا را برای دو داوطلب در طول این آزمایش فراهم کند.

یبینگ اظهار داشت: چهار نوع سبزی رشد داده شد. دی اکسید کربن به این کابین وارد و اکسیژن برای دو ساکن این کابین تولید شد. این افراد می‌توانستند سبزیجات تازه برای وعده‌های غذایی خود داشته باشند.

 

 

ادامه در ادامه مطالب ... 



ادامه مطلب ...


 30 هزار دلار هزینه بر می دارد.

 

شرکت اقامتگاه تفریحی "پوزیدون" اعلام کرد که کار طراحی و مهندسی ساختاری این تفرجگاه به اتمام رسیده و این پروژه فناورانه زیردریایی در تالابی در جزیره ای خصوصی در فیجی طی دو سال آینده ساخته خواهد شد.

 

بروس جونز - رئیس شرکت اقامتگاه تفریحی پوزیدون که طراح این اقامتگاه و دارای سابقه فناوری زیر دریایی است، می گوید این پروژه مانند شهرآبی دبی یا سرزمین عجایب شیمائو در شانگهای نیست اما در حد و اندازه های خودش جسورانه و قابل توجه است.

وی برای ساخت این مکان از سکونتگاه تحقیقاتی زیر آبی مانندConshelfالهام گرفته است.

 

 

ادامه در ادامه مطالب .... 



ادامه مطلب ...


 فرادی که دچار بیماری زمینه ای تنفسی هستند در روزهایی که غلظت آلاینده ذرات معلق بیش از حد استاندارد زیست محیطی است دچار مشکل حاد تنفسی شده و باید برای جلوگیری از این عارضه از حضور در اماکن عمومی خودداری کنند.

 

پزشکان معتقدند که نفس کشیدن در هوای آلوده برای همه مضر است ولی بیش از همه، سالمندان، زنان باردار، بیماران قلبی و تنفسی و کودکان هستند که باید توصیه های پزشکی را جدی بگیرند.

با توجه به اینکه سردی هوا و بروز پدیده پایداری موجب افزایش پتانسیلهای آلودگی هوای تهران شده است، گروههای آسیب پذیر جسمی نظیر بیماران تنفسی و قلبی عروقی، زنان باردار، کودکان ، بیماران مزمن و صعب العلاج و سالمندان درهوای آلوده بیشتر از روزهای عادی در معرض آسیب قرار می گیرند.

 

 

ادامه در ادامه مطالب .. .



ادامه مطلب ...


جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 1:39 ::  نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم

 در پارك صنعتي بريتانيا و درست در نزديكي جايي كه جورج استيون حدود 190 سال پيش نخستين قطار بخار را به راه‌انداخت، انقلابي ديگر در صنعت حمل و نقل جهان در حال وقوع است.

 

هر روز ماشين‌آلات موجود در كارخانه‌اي در اين مكان، نيم ليتر بنزين خالص توليد مي‌كنند. البته شايد توليد بنزين در چنين حجمي كم اهميت و بي‌ارزش به نظر برسد، اما نكته شگفتي‌ساز اين داستان اين است كه ماده اوليه ساخت اين بنزين، هواست.

 

شركت AFS كه در شهري در 350 كيلومتري لندن فعاليت مي‌كند خبر از كاربردي ساختن ايده‌اي داد كه سابقه چند دهه‌اي دارد.

حدود 40 سال پيش و در اوج بحران انرژي و نفت بود كه براي اولين‌بار ايده جدا كردن كربن، هيدروژن و اكسيژن از گاز دي اكسيدكربن و بخار آب موجود در هوا و تبديل آن به متانول و سپس بنزين مطرح شد.

 

 

ادامه در ادامه مطالب ... 



ادامه مطلب ...


 ا اتمام نخستین آزمایش شیمیایی کاوشگر کنجکاوی از خاک سیاره سرخ دانشمندان اعلام کردند هیچ نشانه ای از حیات یافت نشده است.

 

این کاوشگر در حال جستجوی مواد تشکیل دهنده خاک و سنگهای مریخ است که ممکن است از حیات پشتیبانی کنند.

 

اما در نخستین روند بررسی از خاک تحلیل شده، هیچ نشانه قطعی از اجزای سازنده شیمیایی حیات یافت نشده است.

پاول ماهافی از مرکز پرواز فضایی گادارد ناسا گفت: هیچ تشخیص قطعی از مواد ارگانیک و آلی در مریخ در این نقطه نیافته ایم اما به جستجوی خود در محیط های مختلف منطقه گودال گیل ادامه خواهیم داد.

 

 

 

ادامه در ادامه مطالب ... 



ادامه مطلب ...


 یک شرکت سازنده خشک‌کن‌های دست انگلیسی در ابداع جدید خود شیر آبی تولید کرده که علاوه بر ارائه آب همچنین می‌تواند دستها را پس از شست‌وشو خشک کند.

 

 

 

 

 

 

ادامه در ادامه مطالب ... 



ادامه مطلب ...


 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب